Heips! Perinteinen flattierkkarireissu taas käyty ja aina niin mukavaa. Ainut vaan että ei kerkeä muka niin paljon kaikkien kanssa jutskailla kuin haluaisi. Päivä menee koiria esittäessä ja muita juoksevia asioita hoitaessa. Onneksi sentään Morrinileirissä ehti sisaruksia jututtaa ja juhlia WATER-pentujen 2-vuotis syntymäpäivää syöden taivaallisen hyviä herkkuja ;)

Synttärikakku! Onnea rakkaat sisarukset ja mun Diwa <3

 kakku.jpg

Narttu flatit arvosteli Jane Jones, Iso-Britania. Narttuja oli 88 kpl. Diwa oli ilmoitettu käyttöluokkaan. Tyytyväinen sai olla ERInomaiseen isossa luokassa kivalla arvostelulla.

Diwan arvostelu: Nicely balanced bitch of a good type. Good head and soft expression. Well consructed at the front balanced by good rearquarters. Lovely feet, good bone, level topline and tailset. Moved well with good profile movement.

Diwa oli myös Morrinin kasvattajaryhmässä ja Kaapon jälkeläisryhmässä. Eikä kumma että ryhmän pojat vähän kiinnostui, kun Diwa aloitti illalla juoksut :D

KOKO erkkarin huipennus!!! Diwan veli Kasper oli BIS-1!!! Onnenkyyneleet vierähti poskelle. Onnea Anett ja Sami!

kasvis.jpg

Kasper, Uuno, Osku ja Diwa, c) Tanja Mattila

Yövyttiin Diwan kanssa Sennillä ja Marja tuli mun kyytillä etelään samalla. Matkakin meni rattoisasti rupatellessa. Sennillä oli kaunis uusi koti ja mikä ihaninta pari ihanaa flattipentua<3 Diwan puolisisaruksia Kuura ja Kuje. Sunnuntaina treenattiin flattien toko SM-joukkueen kanssa (osa paikalla). Siinä se päivä sitten melkein menikin. Diwa oli oikein hyvä reissaamisesta huolimatta. Paikallaolokin sujui vaikka siinä on ilmenny jotain pientä hämminkiä.